Over Ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare VERHUISBEDRIJF in regio Amsterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren al uw goederen/ meubelen door heel het Randstad gebied Noord Holland en Utrecht. Wij gaan u niet beloven de goedkoopste te zijn maar wij beloven u wel dat uw meubels zonder beschadigen opgehaald en bij u afgeleverd worden.

Onze klanten komen voornamelijk uit Amsterdam en omgeving. Maar niet alleen de stad zelf, ook voor de omgeving zoals

Bij verhuizingen kunt u kiezen uit een vast uur tarief. Ook is het mogelijk bij wat grotere verhuizingen dat wij eerst langskomen om een passende offerte te maken met een vast bedrag voor de complete verhuizing.

Maak een afspraak bij Verhuisbedrijf Sterk

Wilt u snel een afspraak maken voor een verhuizing of ontruiming? Neem dan nu contact op met ons en wij zullen u van dienst zijn. Wij zijn te bereiken op 020 – 789 08 04.

Verhuisbedrijf Sterk wordt vaak ingeschakeld voor het ontruimen en verhuizen van bedrijven en organisaties. Wij helpen dan ook zorgvuldig en snel bij het verhuizen en ontruimen van de bedrijfsruimtes of helpen wij bij de klanten van deze bedrijven of organisaties. Wij hebben samen 1 doel voor ogen: de klant optimaal en goed helpen, zodat alles naar wens verloopt. De juiste oplossing voor iedereen!

Offerte

U kunt gratis een offerte aanvragen. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze bij uw woning.

Vraag offerte aan

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u gratis advies? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen of mailen op:

Tel: 020 789 08 04

Mail: info@www.verhuisbedrijfsterk.nl