Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

goedkoop en zorgeloos

Particuliere verhuizing
Wij doen allerlei verhuizingen tegen de scherpste prijs. Snel, veilig en voor de beste tarieven van de regio Amsterdam en omstreken. Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Vraag hier direct een offerte aan.

Zakelijke verhuizing
Een onderneming verhuizen brengt allerlei rompslomp met zich mee. Verhuisbedrijf Sterk is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en ontzorgt u graag in de verhuizing. Zo kunnen u en uw medewerkers doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden, zonder onnodige kosten te maken.

Senioren verhuizing
Iedereen weet dat verhuizen een behoorlijke energie eisende activiteit is. Verhuisbedrijf Sterk weet dit als geen ander. Wij ontzorgen graag de ouderen onder ons met het verhuizen naar de nieuwe woonsituatie.

Zelf verhuizing
Er zijn ook mensen die zelf graag het til en sjouw werk doen tijdens de verhuizing. Dit kan te maken hebben met de verhuiskosten. Zelfs in deze situaties kan Verhuisbedrijf Sterk u van dienst zijn. Voor elk budget hebben wij een passend aanbod. Informeer naar de mogelijkheden.

Verhuisliftverhuur
Wel de beschikking over voldoende helpende handen, maar geen verhuislift? Bij Verhuisbedrijf Sterk kunt u tegen een zeer scherpe prijs een verhuislift huren. 

Woningontruiming
Woningontruimingen behoren ook tot onze dienstenpakket. Het ontruimen van een woning kan, afhankelijk van de situatie, behoorlijk belastend zijn zowel fysiek als emotioneel. Wij verlichten u graag bij het ontruimen van de woning. Dit doen we op een adequate en discrete manier.

Maak een afspraak bij Verhuisbedrijf Sterk

Wilt u snel een afspraak maken voor een verhuizing of ontruiming? Neem dan nu contact op met ons en wij zullen u van dienst zijn. Wij zijn te bereiken op 020-789 08 04.

Verhuisbedrijf Sterk wordt vaak ingeschakeld voor het ontruimen en verhuizen van bedrijven en organisaties. Wij helpen dan ook zorgvuldig en snel bij het verhuizen en ontruimen van de bedrijfsruimtes of helpen wij bij de klanten van deze bedrijven of organisaties. Wij hebben samen 1 doel voor ogen: de klant optimaal en goed helpen, zodat alles naar wens verloopt. De juiste oplossing voor iedereen!

Offerte

U kunt gratis een offerte aanvragen. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze bij uw woning.

Offerte aanvragen

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u gratis advies? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen of mailen op:

Email: info@www.verhuisbedrijfsterk.nl

Tel: 020 789 08 04